Lions Club Taastrups mødelokaler

Melvin Jones
Grundlægger af Lions Club
International

I klubåret 2010-2011, som startede den 1. april 2010, har vi ydet donationer for i alt kr. 123.239.

I henhold til Lionc Club International vedtægter går samtlige beløb, der bliver indsamlet ved Lions Club aktiviteter ubeskåret 100% til vore humanitære formål.

Samtlige udgifter til alle andre formål, som administration og klubmøder betaler medlemmerne ved deres kontingent for medlemsskab i klubben.

Følgende har modtaget en donation fra os i klubåret fra den 1. april 2007 til 31. marts 2008.

Dog er det med hensyn til spejderne og idrætsklubberne, at vore donationer er ydet som modydelse i form af aktivt medarbejde i vores indtægtsgivende aktiviteter, idet vi anser det for bedre for disse modtagere, at de har arbejdet for deres penge.

Modtager:
 Måned: