Dem 5. november 1966 blev Lions Club Taastrup stiftet med hjælp fra Lions Club Frederiksberg af nedennævnte 17 fremtrædende borgere i Taastrup på den tid. De stiftende medllemmer af Lions Taastrup var:

Poul Flygstrup
 Flemming Jensen
 Mogens Petersen
 Bent Jørgensen
 Carl Nielsen
 Kaj Lynge
 Ditlev Eriksen
 Børge Jansberg
 Kaj Eriksen
 Bent Nørregaard
 Ib Matzon
 Kristian Larsen
 Egon Dam
 Leif Bugge
 Hans Nielsen
 Verner S. Pedersen
 Adolf Marcussen

Arbejdet med at stifte Lions Club Taastrup begynder tidligere, idet det offiielle dokument, Charterbrevet, det er klubbens " dåbsattest" er dateret den 15. september 1966. Det må derfor have taget nogen tid for at samle tilstrækkeligt mange chartermedlemmer til at kunne stifte en Lions Club i Taastrup, men den officielle stiftelsesdag blev altså den 5. november 1966.

Den dag kom en nu verdensomspændende humanitær bevægelse til Taastrup. Lions Club International blev startet i USA den 17. juni 1917, da Melvin Jones ønskede at gøre nogdet godt for alle de unge mænd, der snart skulle vende hjem fra krigen i Europa, så de kunne skabe et godt liv for dem selv, og også skabe et godt liv for en familie, som de sandsynligvis ønskede at stifte.

I 1950 kom Lionismen til Danmark, og er i dag verdens største humanitære organisation med klubber i alle verdens lande, med enkelte undtagelser i meget lukkede lande.

I tiden siden den 5. november 1966 har skiftende medlemmer af Lions Club Taastrup ved deres arbejde skaffet midler til klubbens humanitære formål som med for eksempel ved at afholde " Løvedagene", afholde loppemarkeder på Rønnevangsskolen, sætte flagallé på Taastrup Hovedgade, afholde kræmmermarkeder og markedsdage på Taastrup Hovedgade og i samarbejde med Lions Club Torslunde Ishøj afholde " Vestegnens Kræmmermarked". Samtlige overskud fra disse aktiviteter er ubeskåret gået til vores humanitære formål, først og fremmest i Taastrup og omegn, fortrinsvis til vore ældre medborgere, handicappede medborgere og noget til ungdomsarbejdet i byen. Derudover har vi brugt en del midler her i Danmark samt nogle midler i udlandet til for eksempel katastrofe- og nødhjælp.

Lions Club Taastrup's charterbrev: