Lions Club Taastrup har brug for dig:

For fortsat at kunne udføre vores humanitære arbejde i Taastrup og omegn, har Lions Club Taastrup brug for en passende tilgang af nye medlemmer, der ligesom vi ønsker at gøre en forskel for medborgere, som har brug for midlertidig hjælp og støtte til at komme videre med deres liv som selvhjulpne, samt til vore svageste medborgere.

For at blive medlem af Lons Club Taastrup, skal man have tilknytning til lokalområdet ved enten at bo eller arbejde der. Dernæst skal man godkendes af et flertal af klubbens nuværende medlemmer. Man kan opnå medlemskab ved at kontakte et nuværende medlem, som herefter vil foreslå, at man bliver optaget på et klubmøde. Efter godkendelse i klubben, bliver man inviteret til at deltage i samtlige klubbens aktiviteter, som først og fremmest er klubmøderne, som holdes hver 3. onsdag, og som er med spisning. Desuden mødes vi de øvrige onsdage til praktiske opgaver med at vedligeholde vore klublokaler, herunder bygningerne og den omliggende have samt til en kort drøftelse af klubbens anliggender og ikke mindst socialt samvær blandt klubbend medlemmer. Til disse møder nyder vi en kop kaffe, og måske en ostemad eller en småkage. Efter at have deltaget i 2 klubmøder, må man beslutte om man fortsat ønsker at være medlem af Lion s Club Taastrup, og når svaret er ja, er man medlem af Lions Club Taastrup med ret og pligt til at deltage i alle klubbens aktiviteter, herunder betale kontingent.

Som medlem at Lions Club Taastrup er man også medlem af er verdensomspændende humanitær organisation med klubber i alle verdens lande som omfatter ca. 46.000 klubber. I Lions Club Taastrup er medlemskontingentet kr. 2.000,00 om året som betales kvartalsvis med kr. 500,00, og i dette kontingent er også betaling for den mad vi nyder til vore klubmøder. Officielt bliver det medlem, som foreslår det nye medlem sponsor for dette nye medlem, men selv om samtlige medlemmer af Lions Club Taastrup gør alt hvad de kan for at nye medlemmer hurtigt føler sig hjemme i klubbens arbejde og aktiviteter, så er det sponsors ansvar, at det nye medlem bliver glad for sit medlemsskab, og måske også ønsker at foreslå nye medlemmer.

Har dette vakt din interesse for Lions Club Taastrup, er du velkommen til at kontakte os enten personligt eller ved brev til Lions Club Taastrup, Postboks 11, 2630 Taastrup-

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Lions Club Taastrup.