Hele holdet foran Masanga Hospital

Masangas Venner

Masangas Venner er en velgørenhedsorganisation, hvor alle pengene går direkte og ubeskåret til Masanga Hospital i Sierra Leone.

Efter mere end ti års borgerkrig står Sierra Leone, som er et af verdens fattigste lande, overfor en enorm udfordring med at genopbygge landet og i særdeleshed sundhedssektoren.

Man kan blive medlem for 100 kroner. Nærmere oplusninger kan findes på www.masanga.dk

Masangas Venner har sin oprindelse i Lions Clubber i byerne omkring Taastrup, og har været aktiv med humanitært arbejde i mere end 30 år med at indsamle midler til hospitalet og flere skoler i området omkring holpitalet, samt gennem sponsorater til enkelte skoleelever, som ellers ikke ville kune komme i skole.