Lions Club Taastrup
Søndergård
Korsebjergengen 4
2630 Taastrup  CVR-nr. 33 74 30 25.

Lions Club Taastrup blev stiftet af en gruppe borgere i Taastrup den 5. november 1966 med hjælp fra Lions Club Frederiksberg, og er en blandt ca. 330 Lions Clubber i Danmark.

Lions Club Taastrup har som formål at yde humanitært arbejde i lokalsamfundet, men også på landsbasis, herunder Grønland samt også til udlandet som katastrofe- og nødhjælp samt gennem særlige projecter som " Sight First", hvor vi giver mennesker i den 3. verden synet tilbage, således at de kan forsørge sig og deres familie selv.

Lions Club Taastrup er en af ca. 45.000 klubber i hele verden, som er repræsenteret i 202 lande og geografiske områder, og som har ca. 1,3 millioner medlemmer. I 2007 udråbte Financial Times Lions International til at være den bedste NGO i verden, hvilket er en ikke regeringsledet humanitær organisation. Lions Clubber har i klubåret 2007/2008 til sammen doneret over 7.500 millioner kr i hele verden fra hele verden, og i samme år har de danske klubber i alt doneret 32 millioner kr.

Samtlige de midler vi modtager gennem vores arbejde i kommunen går 100% til vores humanitære arbejde, idet alle administrations udgifter samt eventuel spisning betaler vi medlemmer selv ved vores kontingent til klubben, til Lions Danmark og til Lions Internationalt.

Hvem der modtager donationer fra os kan ses ved at klikke her.

Læs historien om Lions Club International her: